BSO locatie Oldeholtpade

Op de boerderijlocatie in Oldeholtpade is een oude kippenschuur verbouwd tot een prachtige ruime BSO met grote overdekte buitenspeelruimte. Hier kunnen kinderen voor en na schooltijd en in vakanties heerlijk spelen. De BSO bevindt zich op hetzelfde terrein als de dagopvang.

De kinderen worden door de medewerkers van ’t Hummelhus uit school gehaald en naar de opvang gebracht.
’t Hummelhus haalt de kinderen op van de volgende scholen:

  • De Striepe te Oldeholtpade
  • De Kleater te De Hoeve
  • ’t Holpad te Nijeholtpade
  • De Tuindorpschool te Wolvega
  • Sint Fransiscusschool te Wolvega

Kinderen van overige scholen uit de omgeving van Oldeholtpade zijn van harte welkom op de naschoolse opvang, wanneer de ouders zelf voor vervoer van school naar ’t Hummelhus kunnen zorgen.

We bieden ook voorschoolse opvang (VSO) aan kinderen van de Striepe in Oldeholtpade. Heeft u VSO nodig en zit uw kind op een andere school? Informeer gerust of er mogelijkheden voor zijn.

De buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd voor de kinderen die komen. De kinderen mogen vooral lekker spelen en doen waar ze zin in hebben. Soms wordt er een activiteit aangeboden waar kinderen aan mee kunnen doen. Daarnaast ontstaan veel activiteiten spontaan doordat de kinderen met ideeen komen waar de pedagogisch medewerkers op in springen. Op de BSO is plek voor maximaal 20 kinderen.

De binnenruimte is zeer ruim en ingericht met warme, natuurlijke tinten. Er is een grote diversiteit aan speelmateriaal.
De buitenruimte heeft een skelterbaan, voetbalveld, rekstokken , een zandbult en een trampoline en is verder natuurlijk ingericht.
In de overdekte speelruimte staat een voetbaltafel en een speelboot. Verder zijn er ook veel losse materialen om mee te spelen voor elke leeftijd.

Naast buitenschoolse opvang is er op deze locatie ook dagopvang.

 

BSO Oldeholtpade van 't Hummelhûs