BSO locatie Oldeholtpade

Op de boerderijlocatie in Oldeholtpade is een oude kippenschuur verbouwd tot een prachtige ruime BSO met grote overdekte buitenspeelruimte. Hier kunnen kinderen voor en na schooltijd en in vakanties heerlijk spelen. De BSO bevindt zich op hetzelfde terrein als de dagopvang.

De kinderen worden door de medewerkers van ’t Hummelhus uit school gehaald en naar de opvang gebracht.
’t Hummelhus haalt de kinderen op van de volgende scholen:

  • De Striepe te Oldeholtpade
  • ’t Holpad te Nijeholtpade
  • De Tuindorpschool te Wolvega
  • Sint Fransiscusschool te Wolvega

Kinderen van overige scholen uit de omgeving van Oldeholtpade zijn van harte welkom op de naschoolse opvang, wanneer de ouders zelf voor vervoer van school naar ’t Hummelhus kunnen zorgen.

We bieden ook voorschoolse opvang (VSO) aan kinderen van de Striepe in Oldeholtpade. Heeft u VSO nodig en zit uw kind op een andere school? Informeer gerust of er mogelijkheden voor zijn.

De buitenschoolse opvang (BSO) is vrije tijd voor de kinderen die komen. De kinderen mogen vooral lekker spelen en doen waar ze zin in hebben. Ze kunnen mee doen met een activiteit die aangeboden wordt. Daarnaast ontstaan veel activiteiten spontaan doordat de kinderen met ideeen komen waar de pedagogisch medewerkers op in springen. Op de BSO is plek voor maximaal 30 kinderen. De kinderen starten in 2 stamgroepen, vervolgens kunnen ze kiezen of ze mee doen aan de creatieve activiteit in het atelier of lekker gaan spelen buiten of binnen.

De binnenruimte is zeer ruim en ingericht met warme, natuurlijke tinten. Er is een grote diversiteit aan speelmateriaal.
De buitenruimte heeft een skelterbaan, voetbalveld, rekstokken , verschillende schommels, een zandbult en een trampoline en is verder natuurlijk ingericht.
In de overdekte speelruimte is een grote zandbak aanwezig, met daarin een speelboot. Verder zijn er ook veel losse materialen om mee te spelen voor elke leeftijd.

Naast buitenschoolse opvang is er op deze locatie ook dagopvang.

 

BSO Oldeholtpade van 't Hummelhûs