Dagopvang & Peuteropvang locatie Oldeholtpade

De boerderij is voor kinderen een plek waar veel te beleven valt en waar kinderen veel ruimte hebben om te spelen. De locatie Oldeholtpade ligt op 3 minuten rijden van de snelweg, afslag Wolvega. De locatie is rustig gelegen, maar goed bereikbaar.

De dagopvang bevindt zich in de achterzijde van de boerderij, de plek waar vroeger de koeienstal zat. Hier bevinden zich 2 zeer ruime speelgroepen en een mooie woonkeuken. De inrichting is gezellig en huiselijk, met rustige tinten en veel natuurlijke materialen. Er is een baby-dreumesgroep en een peutergroep (met peuteropvang en hele dag opvang). 

Zie voor alle informatie per groep de groeppagina's:

 Baby-dreumesgroep 

 Peutergroep 

’t Hummelhus heeft een grote ontdektuin, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Er zijn bewust geen felgekleurde speeltoestellen geplaatst, maar door middel van natuurlijke materialen zoals keien, boomstammen, heuvels en het groen is er een uitdagende speelplek gecreëerd die de fantasie van de kinderen prikkelt.

De kinderen kunnen bij ’t Hummelhus lekker kliederen met zand en water in de zandbak, of fietsen op de stoere traptrekkers. Vies worden hindert niet, want de overalletjes hangen al klaar. De opvang heeft een overdekte buitenspeelplaats, waardoor er ongeacht de weersomstandigheden elke dag buiten gespeeld kan worden.

Aansluitend aan de speelplaats is de dierenweide. Hier kunnen de kinderen onder begeleiding de dieren (kippen, geiten, konijnen, schapen, etc) verzorgen en vertroetelen.

Naast dagopvang is er op deze locatie ook buitenschoolse opvang.

 

Veel naar buiten en op een verantwoorde manier kennis maken met alle dieren