Pedagogisch Begeleider groeps- en logeeropvang en dagbesteding (jong) volwassenen  

Uren in overleg, tussen 18 en 24 uur

Hoe vaak krijg je de kans om werken in de zorg te combineren met het buitenleven? Bij ons dagelijkse gang van zaken wanneer je als begeleider op de dagbesteding aan de slag gaat, of onze jeugd begeleid binnen de groeps- en logeeropvang! Geen dag is hetzelfde, creativiteit en multitasking zijn eigen voor jou. De ene dag verwerk je samen met de deelnemers de oogst uit onze Natuurtuin, op een ander moment zorg je voor een gezellige avond voor de kinderen die een nacht komen logeren. Hebben we je interesse? Lees dan snel verder! 

 

Voor onze locatie Oudehorne, zijn we namelijk op zoek naar een enthousiaste collega die op doordeweekse dagen groepsbegeleiding kan bieden op onze dagbesteding voor volwassenen, dit in combinatie met groepsbegeleiding en logeren voor de jeugd in het weekend. Wij kunnen een jaarcontract bieden, met uitzicht op verlenging. Wij vallen onder de CAO Sociaal Werk, met prima voorwaarden, waaronder een Individueel Keuzebudget, wat je naar eigen inzicht en behoefte kunt besteden. 

 

  • Ben jij in het bezit van een diploma gericht op Sociaal Werk, op minimaal MBO-4 niveau?
  • Vind jij het werken met jeugd en volwassenen met uiteenlopende ondersteuningsbehoeftes leuk en uitdagend?
  • Ben je flexibel, oplossingsgericht, creatief en open in contact?
  • Vind je het fijn om te werken op een groene locatie met dieren en vind je het fijn om buiten te zijn? 
  • Ben je bereid om zowel op doordeweekse dagen als in het weekend te werken?  
  • Woon je op maximaal een half uur rijden van de locatie Oudehorne? 

 
Op de dagbesteding voor volwassenen begeleid je gedurende de dag deelnemers in alle werkzaamheden en activiteiten op en rondom de natuurtuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het runnen van de boerderijwinkel, het maken van lekkere jams en het samenwerken op de natuurtuin. Hierbij werk je aan de opgestelde doelen, waar je dagelijks op rapporteert. Samen met je collega’s organiseer je de verschillende activiteiten en zet je deze in een dagprogramma weg voor de deelnemers.  

 

Bij de groepsbegeleiding en het logeren voor de jeugd, bied je een fijne en gestructureerde dag aan een kleine groep kinderen met uiteenlopende zorgvragen. Hierbij begeleid je met aandacht voor de persoonlijke doelen van het kind en schrijf je ook een rapportage. Voor de logeergroep (1 á 2 keer per maand) draag je zorg voor een gezellige en huiselijke sfeer en overnacht je zelf ook op de locatie. 

 

 

Wil je meer weten over ’t Hummelhûs? Neem eens een kijkje op www.thummelhus.nl of bel naar ons algemene nummer op 0513-54 14 14. 

Je kunt je sollicitatiebrief en C.V. vóór 23februari 2023 mailen naar zorg@thummelhus.nl  t.a.v. Marna Jongsma.   

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 27 februari.