Zorg op maat

’t Hummelhûs biedt zowel op locatie Oudehorne en Oldeholtpade zorg op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsstoornis (ADHD, Autisme Spectrum Stoornis, e.d.). Op de locatie in Oudehorne is er ook een groep dagbesteding voor ouderen.

Op de boerderij is veel te beleven, er zijn dieren die verzorgd en vertroeteld kunnen worden. Op de natuurtuin is er elk seizoen wel werk te doen, of er zijn klusjes in of rondom de boerderij.

Binnen zijn er verschillende ruimtes, die rustig en vooral met natuurlijk materiaal zijn ingericht. Voor ieder kind is er uitdagend natuurlijk speelmateriaal, er is genoeg materiaal om te knutselen en er wordt regelmatig wat lekkers gebakken of gekookt.

Buiten kan er heerlijk gespeeld worden in de ruim opgezette beleeftuinen. Met laarzen aan en lekker knoeien met modder, zand en water. Op zoek naar kippeneieren of aan de slag met de stoere boomhut.

De begeleiding wordt gegeven door vaste professionele begeleiders die ruime ervaring hebben met de doelgroep.
Afhankelijk van het budget en de behoefte van zorg en begeleiding kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen zorgboerderij ’t Hummelhûs. Interesse, of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

Wij bieden:

 
Wachtlijst:
Op dit moment is er een wachtlijst voor de logeeropvang van ongeveer een jaar.
Voor de overige onderdelen van zorg op maat is geen wachtlijst.

Vrijwilligers gezocht:
Om de begeleiding voor de deelnemers en bezoeker te optimaliseren zoeken we vrijwilligers voor een aantal taken. Met hulp van vrijwilligers kunnen de begeleiders worden ondersteund en kunnen ze nog meer aandacht geven aan de kinderen en volwassenen die 't Hummelhûs bezoeken.
Interesse om vrijwiliger te worden? Kijk bij 'vacatures' voor welke taken we vrijwilligers zoeken en hoe u contact kunt leggen.